Πληροφοριες

Καλωσορίσατε στην
Opensites

Μια καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα επιτρέπει και σε έναν ιδιοκτήτη μικρής επιχείρησης να ανταγωνιστεί καλύτερα με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις και να ισορροπήσει τον ανταγωνισμό και την ανταγωνιστική καταναλωτική αγορά. Χωρίς μια ιστοσελίδα, οι επιχειρήσεις δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψη και το χειρότερο μειώνουν τις πιθανότητες να αποκτήσουν νέους πελάτες.
Η Opensites απΟ to 2005 Εχει σα στΟχο να παρΕχει υψηλοΥ επιπΕδου υπηρεσΙες για την κατασκευΗ και ανΑπτυξη δυναμικΩν ιστοσελΙδων,
Αναλαμβάνουμε την παρουσία σας στα social media να είναι τακτική.
Δίνουμε τις  απαραίτητες πληροφορίες στον χρήστη, ώστε να απευθύνεται σ’ εσάς ενημερωμένος για το προϊόν η την υπηρεσία που του προσφέρεται.
Φτιάχνουμε το πλάνο για τις δημοσιεύσεις στα social media, με άξονα και τα blog posts που ανεβάζετε στη σελίδα σας για να έχουμε μια συνεχή παρουσία στην οποία θα μπορούσαν να παρεμβληθούν και ανακοινώσεις από την επικαιρότητα, νέες υπηρεσίες που παρέχετε ή κάποια εταιρικά νέα.

ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ Στόχος η επιτυχία!!!

Μια σωστά δομημένη διαδικτυακή παρουσία, το λιγότερο που μπορεί να σας προσφέρει είναι μετρήσιμα δεδομένα. Να ξέρετε με ακρίβεια όχι μόνο πόσοι ήταν οι επισκέπτες σας, αλλά και δημογραφικά στοιχεία τους, τα προϊόντα που είδαν, τις σελίδες εξόδου, την ώρα που παρέμειναν σε κάποια σελίδα και άλλους χιλιάδες συνδυασμούς πληροφορίας που αν αναλυθούν σωστά, σας παρέχουν πολύτιμα δεδομένα.

E-SHOP ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΚΕΥΗ
Τα ισχυρά εργαλεία σχεδίασης ιστότοπων της Opensites σας οδηγούν πιο γρήγορα στην ουσιαστική προβολή σας στο Ιντερνετ
  • πλήρως ενσωματωμένο καλάθι αγορών
  • checkout βελτιστοποιημένο για κινητά
  • αποδεκτές όλες οι μεγάλες πιστωτικές κάρτες για τις συναλλαγές σας
ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Τρείς λόγοι που επιβάλουν τη διαδικτυακή σας παρουσία.

1. Το 69% του πληθυσμού της Ελλάδας σήμερα έχει άμεση πρόσβαση στο Ίντερνετ. Περίπου 7.500.000, του συνολικού πληθυσμού.
2. Από τα 7,5 εκ το 71% ερευνά στο διαδίκτυο πριν αγοράσει ένα προϊόν.
3. 87% των χρηστών, ψάχνουν για πληροφορίες για προϊόντα των τοπικών επιχειρήσεων.

OPENSITES
CEO & WEB DESIGN
Αξίζει να σημειωθεί πως, για περίπου 50% των χρηστών έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο
τις περισσότερες φορές από κάποιο Smartphone,
παρά από κάποιο σταθερό υπολογιστή.
Η Opensites έρχετε να σας βοηθήσει να θέσετε στόχους και βήμα βήμα να κατακτήσετε ένα μεγάλο
μερίδιο από την πίτα της αγοράς.
phone.png

Opensites

Είμαστε μια πολύ δημιουργική ομάδα, θα δείτε. Μέσα σε λίγα χρόνια αποκτήσαμε για πελάτες μας κορυφαία ονόματα με ισχυρές επαγγελματικές απαιτήσεις όπως μπορείτε να δείτε κι από τα έργα που παραδώσαμε.

Ενδεικτικά έργα

Ο ιστότοπός σας είναι μια επένδυση και θα πρέπει να τηρείται σε υψηλό επίπεδο ανά πάσα στιγμή! Κάθε δικτυακός τόπος πρέπει να έχει στόχο και σκοπό. Δεν θέλετε ο ιστότοπός σας να είναι αδιάφορος, δύσκολος στην πλοήγηση και αφήνοντας τον επισκέπτη να αναρωτιέται "Τι να κάνω;"

Επαφή

Τηλ: 241 400 72 19

 

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook LikeBox

© 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Opensites

Search